L’energia geotermica

Aquí us deixo un vídeo no massa llarg que parla de l’energia geotèrmica, ens explica totes les avantatges per el medi ambient i que econòmicament és molt més rentable que moltes altres energies. No us explico res més del vídeo, que com ja he dit és curt, però molt interessant!

2 comentarios en “L’energia geotermica

  1. Molt interessant Jordi, crec que resumeix molt bé aquest tipus d’energia renovable, seria fantàstic que anés guanyant importància per tal de reduir els efectes medioambientals esmentats al principi del vídeo. És cert que comporta una gran feinada estudiar on i com colocar les centrals geotèrmiques però crec realment que val la pena, si poc a poc anem lluitant per augmentar l’ús de les enrgies renovables i anem disminuint energies com les obtingudes en les centrals nuclears, de ben segur que farem »menys mal» a aquest planeta.

  2. Jo també crec que aquest video és molt interessant ja que crec que aquesta energia, l’energia geotèrmica, es té que anar donant importància ja que pot tenir diferents utilitat depenen del tipus de jaciment d’on es sigui extreta l’aigua. Això propicia una gran diversitat d’aplicacions com els balnearis, aigües termals o simplement l’energia necessària per abastir una casa.
    Per aquest motiu crec que aquesta energia es té que donar més a conèixer ja que ens pot aportar grans beneficis al futur. També cal dir que les instal•lacions per aconseguir energia geotèrmica són bastant cares i que el procés per obtenir beneficis d’aquesta energia, solen ser processos llargs però amb una mica de paciència és pot aconseguir grans resultats.

Deja un comentario